Okul Aile Birliği

YEDEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

OKUL AİLE BİRLİĞİ DENETLEME KURULU ÜYELERİ

ADI SOYADI         GÖREVİ       TELEFON NO ADRES
MUSTAFA KUYAR BAŞKAN (Öğrt.) ..
ŞABAN BARUT ÜYE (Öğretmen) ..
İDRİS ASLAN ÜYE (Veli) ..

YEDEK DENETLEME KURULU ÜYELERİ

.

KALE İLKOKULU

OKUL-AİLE BİRLİĞİ 2020–2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR:

Saygıdeğer okul müdürümüz, müdür yardımcımız, öğretmenlerimiz ve çok değerli hanımefendiler ve beyefendiler;

Öncelikle okul-aile birliğimiz adına hepinizi saygı ile selamlıyor ve toplantımıza

hoş geldiniz diyorum. 2021- 2022 eğitim öğretim yılının; tüm eğitimcilerimiz, siz saygıdeğer velilerimiz ve öğrencilerimiz için, başarı, mutluluk ve sağlıkla geçmesini diliyorum. Bir yıl boyunca sizden aldığımız yetkiyle, 21 Ekim 2020 tarihinden bu yana,  sizin adınıza yapmaya çalıştıklarımız hakkında, yönetim kurulumuz adına bilgi vermek istiyorum.

1-      Öğretmen-veli-öğrenci işbirliğini geliştirmek, okulun eğitim ve öğretim faaliyetleri konusunda bilgilendirme amacıyla düzenli olarak veli toplantılarının yapılmasını planladık. Ancak ne var ki Pandemi nedeniyle planladığımız ölçüde toplantılarımızı yapamadık.

2-      Salgın nedeniyle sosyal faaliyetleri gerçekleştiremedik..

3-      Uzaktan eğitim sürecinde çeşitli kanallarla 12 öğrenciye tablet tedarik edebildik..

4-      Ramazan Bayramı öncesinde (Ramazan ayında) okul kantininde kıyafet ve gıda paylaşım noktası oluşturularak yardım yapmak isteyenlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. 100 civarında kişi giyim yardımı, 20 kişi de gıda yardımı yapmış olup,130 aile bu yardımlardan faydalanmıştır. Kalan kıyafetler ise bir yardım kuruluşuna verilmiştir.

5-      COVİD-19 korona ile mücadele geçen yıldaki gibi devam etmekte olup OKULUM TEMİZ belgesi alınmıştır. Ancak bütün imkanlarımızı seferber etmemize rağmen temizlik ve hijyen konusunda personel yetersizliğinden aksamalar olabilmektedir. Bunu da birlikte mücadele ile aşacağız.

8-Değerli arkadaşlar yapmak isteyip de yapamadığımız okulumuzun bir çok ihtiyaçları vardır. Bunları da yeni yönetimin yapacağına inanıyorum. Özellikle risk oluşturan bazı sorunlarımızı dile getireceğim. Bahçe giriş kapısında güvenlikçi kabini ihtiyacı vardır. Okul merdiveninde kırılmaya dökülmeye yüz tutmuş olan merdiven basamakları yapılması gerekir. Merdivenlerin tadilatı için girişimimiz var inşallah sponsorlarımız yardımıyla yapılacaktır.  Asansörler şu an kırmızı etiketli ve kullanılması yasak. Bunların yeşil etiketi alınması gerek.  Bunun için de asansör tamiri ve bakımı için ihale yapıldı ve önümüzdeki günlerde kullanıma hazır hale gelecektir. Okul koridorlarının geniş olması nedeniyle temizliğin uzun vakit alması sonucu olarak temizlik aracına ihtiyaç duyulmakta olup her kat için zaman zaman alınmasını hedefledik..

9-2020- 2021 Eğitim Öğretim Yılı içinde           Toplam  :22.250 TL gelirimiz olmuş, 17.519 TL Giderimiz olmuştur, 4.730TL gelecek yıla aktarmış bulunmaktayız. Şu anda hesabımızda 27.759 .TL' mevcuttur..

Sayın Üyeler,

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için katkıda bulunan herkese, özellikle öğretmenlerimize,  yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerimize teşekkür eder, seçilecek yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim.

Yönetim Kurulu Adına

06/10/2021